Soep en hoofdgerecht lunch
20,00
Voor- en hoofdgerecht lunch
22,00
Hoofdgerecht en dessert lunch
22,00
3 gangen (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
28,00
Vissoep op grootmoeders wijze met rouille en kaas
25.50
Spaghetti Bolognaise
16.00
Artisanaal bereide garnaalkroketjes (2 of 3 stuks)
18.00/22.00
Artisanaal bereide kaaskroketjes (2 of 3 stuks)
16.50/19.50
Bij de voorgerechten, snacks & slaatjes is er brood voorzien, keuze uit supplement handgesneden frietjes, puree, pasta of kroketjes - € 3.00
Garnaalkroket (1st.) met frietjes
14.00
Kaaskroket (1st.) met frietjes
13.00
Kindersteak met frietjes
18.50
Frikandel 2 stuks met appelmoes en frietjes
11.50
Salade van geitenkaas met honing
24.80
Cappellini - tomatensaus - parmezaan
18.00
Tagliatelli - champignonroomsaus - fijne groentjes
18.00
Normandische Vissoep op grootmoeders wijze
21.00
Artisanaal bereide garnaalkroketjes
18.00
Artisanaal bereide kaaskroketjes
16.50
Bord met gerookte zalm vergezeld van versnipperde ui
19.20
Gandaham uit de Ardennen met meloen
18.80
Slaatje van lauw geitenkaasje op smaak gemaakt met honing
19.00
Slaatje met grijze garnalen
20.50
Scampi's in een zoet currysausje
19
Gebakken scampi's op een slaatje met bijpassende vinaigrette
19.00
In hoeveboter gebakken coquilles
23.00
Gegratineerde coquilles in champagnesaus
23.50
Gamba's in lookboter gebakken
23.00
Alle voorgerechten zijn ook te verkrijgen als hoofdgerecht mits supplement.
Bij de voorgerechten, snacks & slaatjes is er brood voorzien, keuze uit supplement handgesneden frietjes, puree, pasta, kroketjes - € 3.00
Hoofdgerechten uit de zee
Kabeljauw met mousselinesausje op een bedje van prei
33.50
Trio van verse vis met een wittewijnsausje
31.00
Zalm met een sausje van graantjesmosterd
29.00
Zalm met verse béarnaisesaus
29.00
In hoeveboter gebakken babyzeetongen
32.00
Scampi's in de look (9st/12st)
28.00/30.00
scampi curry (9st/12st)
28.00/30.00
Scampi's room( 9st/12st)
28.00/30.00
Steak natuur (chateaubriand)
26.50
Steak met kruidenboter (chateaubriand)
28.50
Steak met saus naar keuze (chateaubriand)
29.90
Entrecôte met een saus naar keuze
29.00
Chateaubriand 2pers (750gr)
61.50
Lamskoteletjes met zijn garnituur
30.00
sauzen: archiduc, peper, béarnaise
Bij de hoofdgerechten is er telkens keuze uit verse frietjes, puree, kroketjes of pasta
Slaatje met een lauw geitenkaasje op smaak gemaakt met honing
24.80
Slaatje van gebakken scampi's met bijpassende vinaigrette 9 st.
25.50
Slaatje van gebakken scampi's met bijpassende vinaigrette 12st.
28.50
Salade van grijze garnalen
Dagprijs
Slaatje gerookte zalm en garnaaltjes
29.00
Gerookte zalm met versnipperde uitjes
25.00
Slaatje van chef met coquilles, gamba's en scampi's
28.30
Peuzelschotel met scampi's gamba's coquilles en kikkerbillen (vanaf 2personen)
32.00 per persoon
Bij de voorgerechten, snacks en slaatjes is er brood voorzien, keuze uit supplement handgesneden frietjes, puree, pasta, kroketjes - € 3.00
Tagliatelli met scampi's,fijne groentjes en een tomatenroomsausje
28.00
Cappelini - tomatensaus- parmezaan
18.00
Tagliatelli- champignonroomsaus- fijne groentjes
18.00